Lokacija

Kongresno mesto: Hyatt Regency Beograd

Milentija Popovića 5, 11070 Beograd – Novi Beograd

Hotel Hyatt Regency se nalazi na Novom Beogradu u neposrednoj blizini Sava Centra (kongresni, kulturni i poslovni  centar) i Štark Arene (najveća hala u gradu za aktivnosti iz oblasti kulture i sporta). Hotel je dobro povezan sa beogradskim aerodromom Nikola Tesla,  železničkom i autobuskom stanicom, i ispred hotela se nalaze stajališta javnog gradskog prevoza (autobusi i tramvaji) i železnička stanica Novi Beograd.

Hotel Hyatt Regency nudi svojim gostima zatvoreni i otvoreni parking. Parkirng je omogućen iz ulice Vladimira Popovića.

Informacije o putovanju

Treći međunarodni UEHS kongres održava se u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. To je pristupačna lokacija, bilo da putujete avionom, vozom, javnim prevozom ili automobilom.

Dolasci avionom

Ako se odlučite da letite za Beograd, potrebno je da sletite na beogradski aerodrom, koji se zove aerodrom Nikola Tesla. Od aerodroma možete doći do kongresnog centra za samo 15 minuta, ako koristite svoj automobil, iznajmite automobil ili taksi.

Dolasci vozom

Do Beograda moguće je doći i koristeći usluge „Srbija Voz“  a.d., odnosno Inter City Soko i Regio Expres Soko vozova. Detaljnije informacije o redu vožnje dostupne su na linku: https://www.srbvoz.rs/red-voznje/

Dolasci autom

Moguće je pristupiti konferencijskom centru cestom, a parking hotela je na raspolaganju. Preko puta ulice i sa direktnim pristupom iz hotela nalazi se i još jedan veliki besplatni parking.

Hyatt-Regency-Belgrade